ارائه جدیدترین دستاوردهای فنی کشاورزی ایران
رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی پیامدهای تغییرات اقلیمی را بسیار مهم و تاثیرگذار خواند و هشدار داد که برای مقابله با آسیبهای دهههای آینده باید از هم اکنون اقدامات جسورانهای انجام شود. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محسن مردی، رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در برنامه سلام خبرنگار صبح سه شنبه شبکه خبر، با اشاره به
رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی پیامدهای تغییرات اقلیمی را بسیار مهم و تاثیرگذار خواند و هشدار داد که برای مقابله با آسیبهای دهههای آینده باید از هم اکنون اقدامات جسورانهای انجام شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محسن مردی، رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در برنامه سلام خبرنگار صبح سه شنبه شبکه خبر، با اشاره به برگزاری سومین رویداد و نمایشگاه فناوریهای نوین کشاورزی که از امروز در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران آغاز میشود، بکارگیری روشها و فناوریهای نوین در بخش کشاورزی را برای تامین امنیت غذایی جامعه ضروری خواند و افزود: بخش کشاورزی به عنوان محور اصلی و مسئول تامین امنیت غذایی، امسال بیش از ۱۳۰ میلیون تن محصولات مختلف تولید کرد که حدود ۱۵ میلیون نفر در آن سهیم بودند.
وی تصریح کرد: با همت و تلاشهای صورت گرفته، باوجود همه مسائل و مشکلاتی که وجود دارد، ما همیشه از یک ضریب امنیت غذایی قابل قبولی برخوردار بودهایم و محصولات مختلف به حد کافی در اختیار مردم قرار میگیرد، اما رخدادهای اخیر جهانی از جمله تغییرات اقلیمی ما را مجبور میکند که اقداماتی پیش گیرانه انجام دهیم.
مردی با بیان اینکه تغییرات اقلیمی باعث بارندگی هاینامناسب، افزایش دما، تغییرات الگوهای آب و هوایی و حتی فصلها میشود، اظهار داشت: ما برای اینکه بتوانیم در سال ۱۴۳۰ نیز غذای خود را تامین کنیم، باید یک سری اقدامات نوآورانه و گاهی جسورانه و به هنگام انجام دهیم، وگرنه در ۱۴۳۰ کشور ما دچار مشکلات شدیدی در تامین غذا میشود.
رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی استفاده از فناوریهای نوین را راهکاری موثر برای مقابله با آسیبهای تغییرات اقلیمی عنوان کرد و گفت: معرفی و ارائه دستاوردهایی که مراحل آزمایش را سپری کردهاند و همچنین شناسایی و متصل کردن فعالان بخشهای مختلف زنجیره تولید غذا و شبکه سازی از جمله اقداماتی است که در نمایشگاه فناوریهای نوین کشاورزی عرضه شده و یا فرصت بروز خواهند داشت.
وی با بیان اینکه مجموعههای کشت و صنعت که در خط مقدم تولید قرار دارند به فناوریهای نوین نیاز دارند، به حضور شرکتهای دانش بنیان در نمایشگاه اشاره کرد و افزود: این رویداد فرصت بسیار مناسبی برای متصل شدن این گروهها به یکدیگر است و با توجه به اهمیت این موضوع، از مدتها پیش جلساتی برای مرتبط شدن و معرفی این زنجیرهها تشکیل شده است.
سومین رویداد و نمایشگاه فناوریهای نوین کشاورزی از امروز سه شنبه ۱۸ دی ماه ۱۴۰۳ به همت پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار میشود.
شبکه سازی ذی نفعان حوزه فناوریهای نوین کشاورزی، تکمیل زنجیره ارزش این فناوری ها، حمایت از شرکتهای دانش بنیان و فعالان حوزه فناوریهای نوین کشاورزی، نیاز سنجی فناوری و تسریع تجاری سازی فناوریهای موجود از اهداف مهم این رویداد است.