ادعای اسرائیل درباره بیمارستان های غزه دروغ از آب در آمد
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، در حالی که رژیم صهیونیستی به بهانه حضور نیروهای حماس در بیمارستانهای نوار غزه، سیستم بهداشتی این باریکه را نابود کرده و حتی از آتش زدن داروهای بیمارستانهای تحت محاصره هم ابایی ندارد، خبرگزاری آسوشیتدپرس آمریکا در گزارشی اعلام کرد: اسرائیل شواهد بسیار کمی از حضور حماس در بیمارستانهای
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، در حالی که رژیم صهیونیستی به بهانه حضور نیروهای حماس در بیمارستانهای نوار غزه، سیستم بهداشتی این باریکه را نابود کرده و حتی از آتش زدن داروهای بیمارستانهای تحت محاصره هم ابایی ندارد، خبرگزاری آسوشیتدپرس آمریکا در گزارشی اعلام کرد: اسرائیل شواهد بسیار کمی از حضور حماس در بیمارستانهای مورد هدف در نوار غزه ارائه کرده است.
اسرائیل مدرک موثقی درباره استفاده نظامی حماس از بیمارستانهای غزه ندارد
این خبرگزاری افزود: ما تحقیقاتی را طی ماهها انجام داده و در آن اطلاعاتی را درباره حملات اسرائیل به بیمارستانهای العوده، اندونزی و کمال عدوان در شمال نوار غزه جمع آوری کردیم و با بیش از 30 بیمار، شاهدان عینی، کارکنان بیمارستانها و نهادهای بشردوستانه و حتی مقامات اسرائیلی مصاحبه داشتیم. اما در نهایت به این نتیجه رسیدیم که اسرائیل شواهد بسیار کمی از حضور نیروهای حماس در بیمارستانهایی که مورد هدف قرار داده ارائه کرده است.
در ادامه این گزارش آمده است: دفتر سخنگوی ارتش اسرائیل از اظهار نظر درباره فهرستی از حوادث مربوط به حملات اسرائیل به بیمارستانها در نوار غزه خودداری کرد و گفت که نمیتواند درباره رویدادهای خاص اظهار نظر کند.
این آژانس خبری تصریح کرد: امکانات و تاسیسات پزشکی ممکن است در طول جنگها در معرض آتشسوزی قرار بگیرند، اما طرفهای درگیر جنگ معمولاً این حوادث را تصادفی نشان میدهند؛ زیرا بیمارستانها تحت قوانین بینالمللی از حمایتهای ویژهای برخوردارند. این در حالی است که در بیش از یک سال گذشته اسرائیل یک کمپین علنی علیه بیمارستانهای غزه به راه انداخته و حداقل 10 بیمارستان را در سراسر نوار غزه محاصره کرده و بسیاری از آنها را چندین بار بمباران کرده است.
ارتش رژیم صهیونیستی بمباران بیمارستانهای غزه را به عنوان یک ضرورت نظامی در تلاش خود برای نابودی حماس توجیه و همواره ادعا میکند که حماس از بیمارستانها به عنوان مقر فرماندهی و کنترل خود جهت برنامهریزی حملات، پناه دادن به نیروهای خود و مخفی کردن اسرای اسرائیلی استفاده میکند و بنابراین، اصل حمایت از بیمارستانها درباره بیمارستانهای غزه صدق نمیکند.
پزشکان مجبورند در سایه نبود امکانات دست بیماران را قطع کنند
آسوشیتدپرس در ادامه خاطرنشان کرد: ارتش اسرائیل هرگز هیچ ادعایی مبنی بر حضور حماس در بیمارستان العوده نداشته، اما با این وجود یک محاصره خفه کننده طی هفتههای گذشته علیه این بیمارستان تحمیل کرده است. بیمارستان العوده هم اکنون در وضعیت بسیار وخیمی به سر میبرد و پرسنل بیمارستان طی روز بیش از یک وعده غذایی پیدا نمیکنند و با مقدار کمی نان و برنج، خودشان را سرپا نگه میدارند.
بر اساس این گزارش، نتایج تحقیقات نشان میدهد که در غیاب جراحان متخصص و همچنین به خاطر عدم وجود تجهیزات پزشکی کافی، پزشکان باقیمانده در بیمارستان العوده مجبور شدند برای نجات جان برخی مجروحان، دستهای آنها را قطع کنند. همچنین موارد بسیاری از جنایات ارتش اسرائیل از جمله تیراندازی به دو زن که در شرف مرگ بودند ثبت شده است و شاهدان عینی گزارش میدهند که آنها از شدت خونریزی در خیابان جان خود را از دست دادند. همچنین اطلاعات حاکی از آن است که سه پزشک و یکی از همراهان بیمارها هم در این بیمارستان در نتیجه بمباران جانشان را از دست دادند.
وضعیت فاجعه بار بیمارستان اندونزی در شمال غزه
اما درباره بیمارستان اندونزی در شمال نوار غزه، آسوشیتدپرس به گفتههای «تامر الکرد» یکی از پرستاران این بیمارستان استناد کرد که میگوید به همراه دو پزشک و حدود 44 بیمار در بیمارستان مانده و آنها هیچ آبی برای خوردن پیدا نمیکنند به طوری که دائماً سراب میبینند.
وی افزود: این بیمارستان بزرگترین بیمارستان در شمال نوار غزه به شمار میرود و امروز طبقات بالای آن در نتیجه حملات اسرائیل سوخته و میزان ویرانیها بسیار بالاست.
ارتش رژیم اشغالگر قبل از حمله به بیمارستان اندونزی مدعی بود که یک مرکز فرماندهی و کنترل حماس در زیر این بیمارستان وجود دارد، اما بعد از محاصره و حمله به بیمارستان هیچ مدرکی دال بر وجود این مرکز ارائه نداد. خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد که سخنگوی ارتش اسرائیل پاسخی به این سوال که آیا واقعاً تونلی زیر بیمارستان اندونزی وجود داشت یا نه، نداد.
تنها 2 پزشک در بیمارستان کمال عدوان ماندهاند
در رابطه با بیمارستان کمال عدوان در بیت لاهیا هم آسوشیتد پرس اعلام کرد: بعد از اینکه تقریباً همه کارکنان بخش پزشکی این بیمارستان توسط نیروهای اسرائیلی بازداشت شدند، تنها «حسام ابوصفیه» مدیر بیمارستان کمال عدوان به همراه یک پزشک دیگر در اینجا تنها ماندهاند و با امکانات کم مجبورند به بیماران و مجروحان رسیدگی کنند.
در ادامه این گزارش آمده است: بیش از 30 نفر از کادر پزشکی بیمارستان کمال عدوان همچنان در بازداشت اسرائیل هستند، از جمله رئیس بخش پرستاران که برای سازمان آمریکایی «میدگلوبال» کار میکند؛ سازمانی که مسئول ارسال پزشکان به مناطق حادثه زده است. همچنین دکتر «محمد عبید» جراح وابسته به سازمان پزشکان بدون مرز که پیشتر در بیمارستان العوده کار میکرد و سپس به بیمارستان کمال عدوان منتقل شد هم در بازداشت اسرائیلیهاست.
این خبرگزاری تاکید کرد: ارتش اسرائیل در حالی میگوید حماس از بیمارستانها به عنوان اتاق فرماندهی عملیاتها استفاده میکند که هیچگونه مدرکی در این زمینه برای اثبات ادعای خود ارائه نداده است. همچنین ارتش اسرائیل میگوید که نیروهای آن در بیمارستان کمال عدوان اسلحه پیدا کردهاند، اما تنها فیلمی از یک تپانچه را نشان دادند. همچنین ارتش اسرائیل دائماً ادعا میکند که بیمارستانهای غزه با شبکههای تونل حماس مرتبط هستند، اما مدرکی در این زمینه ارائه نشده است.
در حالی که ارتش رژیم صهیونیستی در چهارچوب طرح موسوم به طرح ژنرالها، از بیش از یک ماه گذشته ، به وحشیانهترین جنایتها علیه غیرنظامیان در شمال نوار غزه به ویژه در بیت لاهیا در میان محاصره و گرسنگی شدید مردم ادامه میدهد، چند روز قبل منابع خبری گزارش دادند که ارتش اشغالگر، انبار داروی باقیمانده در بیمارستان کمال عدوان در شمال نوار غزه را بمباران کرد.
خبرنگار المیادین در این زمینه گزارش داد که جنگندههای ارتش صهیونیستی طبقه بالای بیمارستان کمال عدوان را بمباران کردند که منجر به سوختن داروها و تجهیزات پزشکی که سازمان جهانی بهداشت برای این بیمارستان ارسال کرده بود، شد. همچنین در نتیجه تجاوزات مکرر صهیونیستها، بخش خدمات جراحی در بیمارستان کمال عدوان به طور کامل متوقف شده است.
دکتر «حسام ابوصفیه» رئیس بیمارستان کمال عدوان که چند روز قبل فرزندش را در جنایتهای رژیم صهیونیستی از دست داد، اعلام کرد: با توجه به توقف فعالیت بخش جراحی، بیماران و مجروحان بیش از هر زمان دیگری در معرض مرگ قرار دارند. رژیم اشغالگر شبانه به شکل مکرر اطراف بیمارستان را بمباران کرد و چهار نفر از کارکنان ما در طبقه سوم بیمارستان دچار سوختگی شدید شدند.
وی افزود: بمباران بیمارستان موجب آتش سوزی در بخشهایی شد که مجروحان و تجهیزات پزشکی آنجا بودند. ما خواستار آوردن آمبولانس به بیمارستان برای انتقال مجروحان شدیم که فایدهای نداشت و کسی به درخواست ما پاسخ نداد.وضعیت در بیمارستان کمال عدوان فاجعه بار است و ما در یک منطقه فاجعه بار زندگی میکنیم و قادر به ارائه خدمات به بیماران و مجروحان نیستیم.
انتهای پیام/