ادامه مذاکرات روسیه درباره ایجاد پایگاه در آفریقای مرکزی
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، الکساندر بیکانتوف، سفیر روسیه در بانگی، اعلام کرد که مذاکرات در خصوص شرایط ایجاد پایگاه نظامی بین جمهوری آفریقای مرکزی و روسیه ادامه دارد. او در مصاحبه با این خبرگزاری گفت: موضوع ایجاد پایگاه نظامی در جمهوری آفریقای مرکزی در دستور کار روابط دوجانبه

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، الکساندر بیکانتوف، سفیر روسیه در بانگی، اعلام کرد که مذاکرات در خصوص شرایط ایجاد پایگاه نظامی بین جمهوری آفریقای مرکزی و روسیه ادامه دارد.
او در مصاحبه با این خبرگزاری گفت: موضوع ایجاد پایگاه نظامی در جمهوری آفریقای مرکزی در دستور کار روابط دوجانبه قرار دارد و گفتگوها در این زمینه از طریق وزارت دفاع دو کشور انجام می شود.
بیکانتوف همچنین یادآور شد، مذاکرات در حال انجام است، ولی تاریخ ورود و تعداد نیروهای اعزامی روسی هنوز مشخص نشده است.
سفیر روسیه تاکید کرد که ظهور یک پایگاه نظامی روسیه در جمهوری آفریقای مرکزی به حل مشکلات امنیتی در این کشور کمک خواهد کرد.
پیش از این، در ماه آوریل، رئیس جمهور آفریقای مرکزی به احتمال ظهور یک پایگاه نظامی روسیه در شرق این کشور اشاره کرده و گفت: ارتش جمهوری آفریقای مرکزی با کمک مربیان روسی بیش از 10 هزار نیروی نظامی جوان را آموزش داده است.
در ماه ژانویه، سفارت روسیه در بانگی گزارش داد که موضوع ایجاد پایگاه نظامی روسیه در این کشور هنوز در جریان است و دو طرف همچنان در حال رایزنی در مورد تعداد نیروهای روسی و زمان دقیق ورود آنها به جمهوری آفریقای مرکزی هستند.
تمایل جمهوری آفریقای مرکزی برای ادامه صادرات غلات از روسیه
الکساندر بیکانتوف در پاسخ به سوال دیگری اعلام کرد که جمهوری آفریقای مرکزی خوشحال خواهد شد اگر روسیه به ارائه کمک های غذایی و عرضه غلات خود به این کشور ادامه دهد. سفیر روسیه همچنین یادآور شد که کمکهای روسیه به طور کامل نیاز سالانه مصرف غلات این کشور را پوشش می دهد.
وی گفت که رئیس جمهور و نخست وزیر جمهوری آفریقای مرکزی از مقامات روسیه برای ارائه کمکهای غذایی بشردوستانه که در چارچوب آن 50 هزار تن گندم روسیه به این کشور منتقل شد، تشکر کردند.
پیش از این، در ماه مارس، مدیر بخش روابط با روسیه در سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو)، اولیگ کوبیاکوف گزارش داده بود که محمولههای غلات روسیه که به صورت رایگان به بورکینافاسو، زیمباوه، مالی، سومالی، اریتره و جمهوری آفریقای مرکزی فرستاده میشود، سهم قابل توجهی در مبارزه با مشکل گرسنگی در این کشورها داشته است.به گفته وی، عرضه غلات از روسیه به ویژه 23 درصد از کل نیاز سالانه واردات گندم سومالی را پوشش داده و در مورد بورکینافاسو و مالی، عرضه غلات روسیه به ترتیب 9 درصد و 6 درصد نیاز آنها را پوشش میدهد.
انتهای پیام/