احیای خطوط متوقف ریلی با مشارکت مردم

مدیرعامل راه آهن خبر داد: مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: تلاش می‌کنیم تا نهضت احیای خطوط متوقف را با کمک مردم به پیش ببریم و در این راستا ۵۰ لکوموتیو متوقف را به مزایده خواهیم گذاشت تا آنها را احیا کنیم. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سید میعاد صالحی در آیین

کد خبر : 14714
تاریخ انتشار : شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۷:۵۸
احیای خطوط متوقف ریلی با مشارکت مردم


مدیرعامل راه آهن خبر داد:

مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: تلاش می‌کنیم تا نهضت احیای خطوط متوقف را با کمک مردم به پیش ببریم و در این راستا ۵۰ لکوموتیو متوقف را به مزایده خواهیم گذاشت تا آنها را احیا کنیم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سید میعاد صالحی در آیین افتتاح یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی حمل و نقل ریلی در جمع خبرنگاران افزود: یکی از گلوگاه‌های اصلی صنعت ریلی موضوع فناوری و تکنولوژی است، با این حال در چند سال گذشته شرکت‌های دانش بنیان داخلی رشد بسیار خوبی را داشته‌اند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه به زودی خبر‌های خوبی از این حوزه خواهیم داشت، ادامه داد: در زمینه خودکفایی در حوزه‌های لکوموتیو به ویژه موتور به دستاورد‌های خوبی دست یافته‌ایم.

صالحی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۳ با توجه به شعار سال و احکام برنامه هفتم توسعه تلاش می‌کنیم تا نهضت احیای خطوط متوقف را با کمک مردم به پیش ببریم و در این راستا ۵۰ لکوموتیو متوقف را به مزایده خواهیم گذاشت تا آنها را احیا کنیم.

وی گفت: دست کم ۲۰ سال در حوزه لکوموتیو که یکی از مهم‌ترین گلوگاه‌های حوزه ریلی است غفلت داشته‌ایم، با این حال در سال جاری تلاش می‌کنیم از محل تبصره ۱۸ و ماده ۱۲ قانون، تهاتر نفت و مشارکت بخش خصوصی این گلوگاه را رفع و برطرف کنیم.

صالحی تاکید کرد: امسال در تلاش برای خودکفایی در این حوزه هستیم و اولویت ما بخش خصوصی و تولیدات داخلی خواهد بود. همچنین تلاش می‌کنیم تا حضور شرکت‌های دانش بنیان را در این حوزه تسهیل کنیم.

وی به رونمایی از لوکوموتیو تولیدی بخش خصوصی هفته گذشته اشاره و ابراز امیدواری کرد: بخش زیادی از مشکلات با توان داخلی حل و فصل شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه در هفت تا هشت سال گذشته استفاده از ظرفیت موجود در ماده ۱۲ قانون بلا استفاده و متوقف باقی مانده بود، تصریح کرد: اکنون با امضای توافقنامه بین سازمان برنامه و بودجه، وزارت نفت و وزارت راه و شهرسازی کار قوت گرفته است، به طوری که حواله‌های مربوط به سال‌های گذشته صادر شده و اکنون در معاونت برنامه‌ریزی وزارت نفت است تا پس از آن به سازمان برنامه و بودجه ارسال و نقد شود.

صالحی خاطرنشان کرد: مبلغ حواله‌های صادر شده تاکنون یک هزار میلیارد تومان است، اما آنچه مربوط به صرفه جویی در مصرف سوخت تا پایان سال ۱۴۰۲ است حدود پنج هزار میلیارد تومان است.



منبع

برچسب ها :

ناموجود