احیاء ۴۰۸ واحد راکد صنعتی در ۶ ماهه اول امسال

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: در شش ماه اول سال ۱۴۰۳ جمعا تعداد ۴۰۸ واحد راکد صنعتی در ۳۱ استان کشور به چرخه تولید بازگشته اند. رضا انصاری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما با بیان این مطلب افزود: از مجموع ۴۰۸ واحد احیاء شده، ۳۶۹ واحد

کد خبر : 116805
تاریخ انتشار : سه شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳ - ۸:۲۵
احیاء ۴۰۸ واحد راکد صنعتی در ۶ ماهه اول امسال


مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: در شش ماه اول سال ۱۴۰۳ جمعا تعداد ۴۰۸ واحد راکد صنعتی در ۳۱ استان کشور به چرخه تولید بازگشته اند.

رضا انصاری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما با بیان این مطلب افزود: از مجموع ۴۰۸ واحد احیاء شده، ۳۶۹ واحد داخل شهرک‌ها و نواحی صنعتی و ۳۹ واحد خارج از شهرک‌ها و نواحی صنعتی بوده است.

وی ادامه داد: با توجه به اجرای عملیات احیا در ۳۱ استان کشور شرکت شهرک‌های صنعتی استان‌ها مشارکت بالایی داشتند و در راه اندازی واحد‌های راکد از روش‌های مختلفی از جمله تامین مواد اولیه، رفع مشکل بازار و مشارکت با سرمایه گذار جدید برای تولید محصول جدید استفاده کرده اند.

به گفته‌ی انصاری اخذ تسهیلات و رفع مشکلات زیرساختی و در برخی مواقع واگذاری کامل واحد توسط مالک اصلی به سرمایه گذار از دیگر روش‌های احیای واحد‌های راکد بوده است.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با اشاره به دیگر روش‌های احیاء با مشارکت و همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی، افزود: حل مشکل اختلاف شرکاء، ارتقاء فناوری و بهینه کردن خط تولید، حل مشکلات حقوقی و واگذاری توسط بانک به سرمایه گذار جدید نیز از دیگر روش‌های احیاء بوده که به همت شرکت شهرک‌های صنعتی استان‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

 افزایش ظرفیت تولید ۱۰۱۰ واحد صنعتی

انصاری در ادامه از افزایش ظرفیت تولید ۱۰۱۰ واحد خبر داد و گفت: در شش ماه اول امسال ۱۰۱۰ واحد، با افزایش ظرفیت روبرو شدند.

به گفته وی برخی از روش‌های افزایش ظرفیت تولید واحد‌های صنعتی شامل کمک به تامین مواد اولیه، ارتقا فناوری و بهینه کردن خطوط تولید، تکمیل حلقه مفقوده زنجیره ارزش تولید و توسعه بازار محصولات تولیدی واحد‌ها از طریق ساخت نشان تجاری است.

همچنین اخذ استاندار‌های لازم با رویکرد حضور در بازار سایر کشور‌ها، ارائه خدمات مشاوره تخصصی جهت رفع مشکلات درون بنگاهی و توسعه روابط شبکه‌ای بین بنگاه‌ها بر اساس مدل‌های توسعه خوشه‌ای و توسعه نظام مبادلات پیمانکاری فرعی از دیگر روش‌های حمایتی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران برای افزایش ظرفیت تولید واحد‌های یاد شده است.



منبع

برچسب ها :

ناموجود