اتمام حجت ۵ اتحادیه دانشجویی کشور با رئیس و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام/ تاریخ، قاضی بی‌رحم تصمیم امروز خواهد بود!

چشمان بصیر دانشجویان عقوبت تصمیم امروز مجمع را پیش‌بینی می‌کند در نامه‌ای به رئیس و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام، پنج اتحادیه دانشجویی کشور با تاکید بر حساسیت و سرنوشت‌ساز بودن تصمیمات مجمع درباره لوایح پالرمو و CFT، به ابعاد مختلف این موضوع پرداخته و نگرانی‌های خود را درباره فشارهای خارجی و آثار منفی احتمالی

کد خبر : 196283
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 15 آوریل 2025 - 18:40
اتمام حجت ۵ اتحادیه دانشجویی کشور با رئیس و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام/ تاریخ، قاضی بی‌رحم تصمیم امروز خواهد بود!



چشمان بصیر دانشجویان عقوبت تصمیم امروز مجمع را پیش‌بینی می‌کند

در نامه‌ای به رئیس و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام، پنج اتحادیه دانشجویی کشور با تاکید بر حساسیت و سرنوشت‌ساز بودن تصمیمات مجمع درباره لوایح پالرمو و CFT، به ابعاد مختلف این موضوع پرداخته و نگرانی‌های خود را درباره فشارهای خارجی و آثار منفی احتمالی پیوستن به این معاهدات برای آینده اقتصادی و امنیتی کشور مطرح کرده‌اند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  دانشجویان با استناد به اظهارات مقامات آمریکایی و سوابق تاریخی، از اعضای مجمع خواسته‌اند که در تصمیم‌گیری‌های خود مصلحت واقعی کشور و مردم را در نظر بگیرند و از پذیرش خواسته‌های نامشروع خارجی اجتناب کنند. متن کامل نامه ۵ اتحادیه دانشجویی کشور خطاب به رئیس و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره پرونده FATF به شرح زیر است:

 

به نام خدا

قَالَ اَمِیرُ اَلْمُومِنِینَ علیه السلام:

فاتَّعِظوا عِبادَ اللّه ِ بِالعِبَرِ النَّوافِعِ، و اعتَبِروا بِالآیِ السَّواطِعِ، و ازدَجِروا بِالنُّذُرِ البَوالِغِ‌ای بندگان خدا از عبرت‌های سودمند درس گیرید و از نشانه‌های درخشان عبرت آموزید و از هشدار‌های رسا متنبّه شوید.

(کتاب شریف نهج‌البلاغه خطبه ۸۵)

جناب حجت‌الاسلام آملی لاریجانی دَامَتْ تَوْفِیقَاتُهُ؛ رئیس محترم و اعضای محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام.

سلام علیکم.

در ماه‌های اخیر، مسئله بررسی تائید و یا رد لوایح پالرمو و سی‌اف‌تی به عنوان یکی از اصلی‌ترین مسائل در دست بررسی مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده است. تشکل‌های دانشجویی در نامه‌های متعدد به بررسی ابعاد فنی و بیان نکات خود به جنابعالی و اعضای محترم مجمع پرداخته‌اند؛ لیکن علی‌رغم استدلال‌های منطقی تشکل‌ها، خبر‌ها حکایت از برآورد مثبت مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره الحاق ایران به کنوانسیون‌های پالرمو و سی‌اف‌تی و در مجموع تأیید و چراغ سبز مجمع دارد.

در شرایط فعلی که کشور عزیزمان با چالش‌های متعددی در عرصه‌های اقتصادی و بین‌المللی در زمینه ظلم تحریم‌ها روبه‌رو است و از طرفی دیگر، علی‌رغم حضور در مذاکره غیرمستقیم، روزانه مورد تهدید مستقیم از سوی بدنه حاکم بر آمریکا قرار می‌گیرد و رئیس‌جمهور آمریکا صراحتاً در یادداشت اخیر خود که پیرامون امنیت ملی آمریکا نگارش و منتشر شده، همکاری با گروه ویژه اقدام مالی (FATF) را به عنوان ابزاری برای کنترل و اعمال فشار حداکثری بر ایران ذکر می‌کند، موضوع همکاری یا عدم همکاری با گروه ویژه اقدام مالی (FATF) به یکی از مسائل بسیار حیاتی و مورد بحث در حوزه سیاست‌گذاری اقتصادی و امنیت ملی تبدیل شده است.

اصل این اولویت‌دهی به مسائل حاشیه‌ای و کم‌اهمیت نسبت به معیشت مردم توسط دولت و احصاکنندگان مصلحت امت در مجمع، محل سؤال و ابهامات جدی است!

با گذر از مقدمات حاضر و به‌ظاهر علی‌رغم وجود گوش شنوایی برای استدلال‌های کارشناسی منطقی مطرح‌شده در مرقومه‌های گذشته، ما تشکل‌های دانشجویی در کسوت چشمان بصیرت امت، بر خود لازم دانستیم که به عنوان آخرین کلمات با اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام و برای آگاهی مردم شریف ایران در عین ثبت در تاریخ، حجت را تمام کرده و نکات خویش را با شما در میان بگذاریم:

 

۱-    تفکیک پالرمو و CFT از FATF غیرممکن است!

اظهارات اخیر رئیس محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام در روز‌های انتهایی سال گذشته و همچنین برخی از اعضای محترم مجمع، موضوعی به چشم خورده است که بسیار محل اشکال است:

«مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال بررسی پیوستن به لوایح CFT و پالرمو است و موضوع پیوستن به FATF در دستور کار اعضای محترم مجمع قرار ندارد!»

آیا حقیقتاً آقایان نمی‌دانند که تأیید و پذیرش این دو لایحه و عضویت در آنها در حقیقت به منزله پذیرش توصیه‌نامه‌های گروه اقدام مالی (FATF)  و چراغ سبزی عیان برای فراهم ساختن زمینه عضویت ایران در این سازمان استعماری است؟! یا اصلاً آیا متن درخواست استجازه رئیس محترم جمهور از مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) را که ملاک بررسی مجدد مصلحت مذکور بوده یا گفتار‌های متعدد اعضای محترم دولت در رسانه‌ها پیرامون ابعاد مختلف بررسی حاضر را مشاهده کرده‌اند؟ آیا محل بحث و درخواست رئیس‌جمهور محترم در نامه مذکور و تصریحات اعضای محترم هیئت دولت در فضای رسانه‌ای غیر از بررسی مجدد شرایط پیوستن به لوایح مذکور برای تعیین تکلیف تعهدات مطرح‌شده از سوی سازمان  FATF  است؟!

با فرض قبول ادعای بیان‌شده، آیا تعیین مصلحت کشور در پیوستن یا نپیوستن به لوایح مذکور بدون توجه به خواسته‌های نامشروع سازمانی که تنها دو بند از تعهدات مورد تقاضایش، پیوستن به لوایح استعماری پالرمو و سی‌اف‌تی است، امکان‌پذیر است؟

 

۲-     پارادوکس مجمع؛ ردّ لوایح در گذشته، تأیید در زمان اعتراف دشمن به سوءنیت!

در شرایطی که دستگاه دیپلماسی کشور در حال تلاش برای مذاکرات با آمریکا است و در مقابل، طرف آمریکایی صراحتاً بهره‌گیری از ابزار‌های نظامی و غیرنظامی دیپلماتیک نظیر وضع تعرفه و پیوستن به معاهدات استعماری طراحی‌شده برای اعمال نیات شوم خود در کشور‌ها را به عنوان ابزاری برای تهدید بر اعمال فشار‌های حداکثری خود اعلام می‌دارد، آیا پیوستن به معاهدات استعماری مذکور به مصلحت کشور و مردم است؟ علی‌رغم اینکه اشراف جمع حاضر بر مسائل و رخداد‌های بین‌المللی بر کسی پوشیده نیست، لکن شاید توجه به برخی مصرحات زیر در گفتار رئیس‌جمهور و نهاد‌های اصلی آمریکا در این رابطه خالی از لطف نباشد:

الف) دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور جدید آمریکا، در یادداشت امنیت ملی خود صراحتاً بر بهره‌گیری از ابزار FATF به منظور احیای فشار حداکثری علیه ایران نام برده و این‌گونه بیان می‌دارد که:

«حفظ و تداوم «اقدامات مقابله‌ای» «کارگروه اقدام» (FATF) علیه جمهوری اسلامی ایران با هدف جلوگیری هرچه بیش‌تر از دور زدن تحریم‌ها توسط ایران.»

در قسمتی دیگر از آن یادداشت به طور صریح اشاره شده است که اقدامات متقابل علیه ایران در گروه اقدام مالی (FATF) حفظ شود، آستانه‌های مالکیت‌های مفید را ارزیابی تا اطمینان حاصل شود که تحریم‌ها، ایران را از هرگونه درآمد غیرقانونی (بنا به تعریف آمریکا؟!) احتمالی محروم می‌کند!

ب) شاهد مثال واضح‌تری که در این زمینه وجود دارد؛ بیانیه وزارت خزانه‌داری آمریکا پس از پایان نشست فوریه گروه اقدام مالی (FATF) است. در آن بیانیه ضمن تمجید از تداوم موضع‌گیری سخت‌گیرانه‌ی FATF در رابطه با جمهوری اسلامی ایران، از تلاش‌های این نهاد برای تقویت سازوکار‌های لازم برای مقابله با دور زدن تحریم، ازجمله از طریق تأکید بر اهمیت رویکرد ریسک‌محور در ارزیابی و سرکوب پول‌شویی و تأمین مالی تروریسم تمجید شده است.

توقعات بی‌جای آمریکا یا مصلحت ملت؟ تصمیم تاریخی مجمع تشخیص!

با ملاحظه موارد بیان شده آیا اعضای محترم مجمع، بیان شیوای رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) مبنی بر عدم در نظر گرفتن توقعات بی‌جای آمریکایی‌ها و ملاحظه منافع آنها در تصمیم‌گیری‌های اصلی کشور که در دی‌ماه سال گذشته مطرح فرموده‌اند را استماع کرده‌اند؟ آیا پیوستن به لوایح مذکور با وجود مثال‌های بیان‌شده مصداقی بر عدم توجه به این بیان مهم نیست؟

آیا ماهیت استعماری FATF تغییر کرده است؟ پرسشی که مجمع پاسخ نمی‌دهد!

از طرفی دیگر، با وجود اینکه در دو بار بررسی پرونده‌ی پالرمو و CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام، کمیسیون‌های تخصصی مجمع مانند کمیسیون حقوقی-قضایی، مخالف پیوستن به این معاهدات بوده‌اند و با توجه به شفاف‌تر شدن نقش FATF در طراحی آمریکا برای ایران، چه اتفاقی در طول سالیان گذشته افتاده است که نظر کمیسیون مشترک نسبت به معاهدات مثبت شده است؟ ماهیت استعماری نهاد‌های مرتبط با طراحی نظم جدید آمریکایی و توصیه‌هاشان تغییر کرده است؟

 

۳-     نقد امروز یا خسارت محض فردا؛ مجمع تشخیص بر سر دوراهی تاریخی!

قوت گرفتن فشار‌ها برای تعیین تکلیف موارد مذکور، بیم این را در دل‌های هر دلسوز سرنوشت کشور به وجود آورده که پیوستن به لوایح استعماری به عنوان وجه‌المعامله و ابزاری برای نشان دادن حسن نیت داخلی با هدف دریافت امتیاز‌ها و وعده‌های نسیه است. باید به این نکته توجه داشته باشید که پیوستن به لوایح مذکور آثار و تبعات حقوقی بسیاری را به صورت دائم با خود به همراه داشته که زندگی میلیون‌ها ایرانی را با مخاطره روبه‌رو خواهد کرد؛ در مقابل، اما بنا به تصریح مکرر اعضای هیئت دولت چهاردهم و دلسوزان و معتمدین نظام اسلامی، هیچ تضمینی بر خروج از لیست سیاه ادعایی و تسهیل در روابط مالی کشور نخواهد داشت. آیا پافشاری تصمیم‌گیران مصلحت حاضر به جهت عدم اشراف بر مسائل بیان شده است یا خدای‌ناکرده درخت سیاست بر اذهان تصمیم‌گیران سایه افکنده؟!

اکنون و در این پیچ تاریخی و برهه حساس، با گذر از نکات مذکور در مرقومه حاضر و بررسی‌های کارشناسی و فنی بیان‌شده در نامه‌های متعدد، در کنار بازگشت به حافظه تاریخی ملت ایران در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، می‌توان به طور قاطع بیان کرد که گشایش اقتصادی و رفع محدودیت‌های مالی از رهگذر وعده‌های نسیه و پوشالی FATF و امثال این‌چنین قرارداد‌ها و نهاد‌هایی به دست نمی‌آید و این جز آدرس غلطی برای پوشاندن ضعف‌های مدیریتی و سیاسی نیست.

حال تا چه زمانی می‌خواهیم مجدداً اقتصاد کشور را معطل وعده‌ها و تضمین‌های بی‌محل سازمان‌ها و نهاد‌های بین‌المللی‌ای همچون FATF قرار دهیم و شاهد تکرار تجربه‌های تلخی نظیر برجام و افشای اطلاعات صرافی‌ها در شهریور ۱۳۹۷ به واسطه تعهدات همین نهاد مالی به عنوان خسارتی محض در تاریخ عزیز کشورمان باشیم؟!

از قله استقلال تا دره وابستگی؛ سرنوشت ملت در دستان شماست!

حضرت آیت‌الله آملی لاریجانی، و اعضای محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام مصلحت یک امت دست شماست؛ امتی که در قریب به ۵۰ سال گذشته با تمام ناملایمات‌های موجود در برابر فشار‌های حداکثری تن به از دست دادن استقلال و عزتش نداده است. اکنون در زمان نزدیک شدن به قله، عقب‌راندن به سمت دره عقوبت دنیایی و اخروی برای بانیان و مقصران در حق امت خواهد داشت.

قطعاً تاریخ به درستی و با صداقت تصمیمات امروز شما را روایت خواهد کرد. اجازه ندهید تصمیمات امروز، به عنوان عواملی در تشدید فشار بر معیشت مردم و از بین بردن استقلال  و عزت ملی برای فردای ایران روایت شود!

وَ اَلسَّلاَمُ عَلَیَّ مَنِ اِتَّبَعَ اَلْهَدْیَ



منبع

برچسب ها :

ناموجود