آییننامه ارتقای هیئت علمی با کمک وزارت علوم و بهداشت اصلاح میشود
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبدالحسین خسروپناه در مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه پیام نور که امروز برگزار شد با اشاره به اصول بایسته دانشگاه امروز گفت: دانشگاه همیشه در ایران بوده است. دانشگاه جندی شاپور قبل از اسلام ایجاد شده است در نهایت دانشگاه تهرانکه در سال ۱۳۱۳ با ۶ دانشکده ایجاد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبدالحسین خسروپناه در مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه پیام نور که امروز برگزار شد با اشاره به اصول بایسته دانشگاه امروز گفت: دانشگاه همیشه در ایران بوده است. دانشگاه جندی شاپور قبل از اسلام ایجاد شده است در نهایت دانشگاه تهرانکه در سال ۱۳۱۳ با ۶ دانشکده ایجاد شد.
وی ادامه داد: وقتی از دانشگاه حرف میزنیم پدیده جدیدی نیست برای همین به اساتید دانشگاه تاکید میکنم هیچگاه نگویید که دانشگاه از سال ۱۳۱۳ تشکیل شده است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: علاوه بر دانشگاه در جهان اسلام دانشمند فراوانی داریم. دانشگاه امروز با دانشگاه گدشته متفاوت استدانشگاه باید ۴ بایسته داشته باشد.
وی ادامه داد: بایسته اول بازسازی هویت دانشگاه پیامنور است، هویت دانشگاه پیام نور باید از طریق تکریم اساتید و کارمندان این دنشگاه بازسازی و احیا شود.
وی ادامه داد: اینکه به خاطر سیاستی برخی از حق و حقوق اساتید ضایع شود عادلانه و انسانی نیست.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: نباید دانشگاه پیام نور در وزارت علومشهروند درجه دو باشد از دو سال گذشته تاکید کردم تا اساسنامه دانشگاه پیامنور بازنگری شود.
وی ادامه داد: بایسته دوم تقویت پیوند ایمان و امید است و بایسته سوم همبستگی معرفت، مهارت، جامعه یا صنعت است.
حجت الاسلام خسروپناه افزود: زمان دانشگاه نسل اول و دوم گذشته است اییننامه ارتقا با کمک اساتید وزارت علومو بهداشت در حال اصلاح است و مهارت محوری در آیین نامه مذکور پیش بینی شده است.
وی ادامه داد: رشتههای دانشگاهی باید تعییر کنند، در سال ۱۳۱۳ دانشکدهها علممحور بودند الان به ندرت علم محور هستند. الان دانشکدهها موضوع محور شده اند اکنون باید دانشکدههای موضوع محور و رشتههای جدید تعریف شوند.
وی ادامه داد: پارکهای علم و فناوری در دانشگاه پیامنور محقق شوند. علومانسانی باید بومی شود و محققان ناظر به نیاز زمانه نظریه پردازی کنند. بایسته چهارم نیز همراهی آموزش و پژوهش است.