آشنایی با دوره حفظ قرآن در دارالقرآن حرم امام علی (ع)
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم، دارالقرآن الکریم در حرم امام علی (ع) یکی از مراکز معتبر برای آموزش و حفظ قرآن است که به صورت آنلاین نیز کلاسهای حفظ قرآن برگزار میکند. وجود اساتید مجرب یکی از ویژگیهای کلاسهای حفظ قرآن است به طوری که کلاسها تحت نظر اساتید متخصص و با تجربه در
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم، دارالقرآن الکریم در حرم امام علی (ع) یکی از مراکز معتبر برای آموزش و حفظ قرآن است که به صورت آنلاین نیز کلاسهای حفظ قرآن برگزار میکند. وجود اساتید مجرب یکی از ویژگیهای کلاسهای حفظ قرآن است به طوری که کلاسها تحت نظر اساتید متخصص و با تجربه در زمینه حفظ قرآن برگزار میشوند که میتوانند در یادگیری و حفظ آیات کمک کنند.
همچنین کلاسها معمولاً دارای برنامهریزی مشخصی هستند که به فرد کمک میکند تا به صورت منظم و با تمرکز بیشتری حفظ کند. استفاده از تکنیکهای حفظ قرآن هم نکته مهمی است که در این کلاسها رعایت میشود، چنانکه تکنیکهای مختلفی برای حفظ قرآن آموزش داده میشود که میتواند در یادگیری بهتر کمک کند.
با توجه به اینکه بسیاری از افراد از فاصلههای کیلومتری قصد شرکت در کلاسهای حفظ قرآن حرم امام علی (ع) را دارند، کلاسها به صورت آنلاین برگزار میشوند که این امکان را میدهد تا از هر جایی امکان استفاده از آموزشها مهیا باشد.
فارغ التحصیلی صدها نفر از دارالقرآن حرم علوی
اخیراً هم واحد بانوان دارالقرآن الکریم وابسته به حوزه دارالقرآن الکریم در حرم مطهر حضرت امیرالمؤمنین امام علی (ع) با برگزاری مراسمی از فارغ التحصیلی یک گروه جدید از حافظان قرآن کریم خبر داده است. در این دوره 20 نفر از بانوان حافظ کل قرن کریم پس از گذراندن بیش از دو سال آموزش، فارغالتحصیل شدند که این دوره، سومین دوره حافظان قرآن کریم در سال جاری است.
علاء محسن، مسئول شعبه دارالقرآن الکریم، در این باره اظهار داشت: عتبه علوی در سال گذشته 37 نفر از بانوان حافظ کل قرآن را آموزش داد و همچنین 57 حافظ کل قرآن از استانهای مختلف عراق و حافظانی از کشور بحرین و عربستان سعودی را نیز مورد تقدیر قرار داد.
مسئول حوزه دارالقرآن الکریم با تأکید بر اینکه این حوزه مجموعهای از برنامهها و فعالیتها از جمله دورههای الکترونیکی و آزمونهای مستمر را برگزار میکندف خاطرنشان کرد: این فعالیتها به فارغالتحصیلی حافظان و آمادهسازی اساتید قرآن کریم کمک میکند. به طوری که در عتبه علوی هر سال حدود 100 نفر از بانوان حافظ کل قرآن فارغالتحصیل میشوند.
استقبال گسترده برای حفظ قرآن از سایر کشورها
بشرى نور الصباغ، مسئول واحده دار قرآن کریم زنان، نیز در این باره اعلام کرده است: مراسم فارغالتحصیلی بانوان حافظ قرآن امسال همزمان با میلاد حضرت زینب (س) در حرم امام علی (ع) برگزار شده است.
دارالقرآن الکریم در حرم امام علی (ع) هر سه ماه یکبار یا بر حسب نیاز، دورههای پیشرفته برگزار میکند و امسال نیز پذیرای بیش از 800 دانش آموز دختر در رشته روخوانی صحیح بوده است.
در عین حال حدود 800 دانش آموز دختر نیز علاوه بر تحصیل علوم قرآنی از جمله علوم اعجاز و تفسیر، در دوره حفظ قرآن کریم ثبتنام کردهاند.
یکی از نکات مهم در فعالیت دارالقرآن الکریم در آستان مقدس علوی، ارتباط با دانشآموزان از کشورهای عربی و استانهای دوردست از طریق اینترنت و به صورت برخط است. در حالی که حضور مستقیم محدود به دانشآموزان استان نجف است، زیرا معمولاً مدت زمان حفظ قرآن کریم سه سال به طول میانجامد.
جلسات آنلاین حفظ قرآن در حرم امام علی (ع)
جلسات آنلاین حفظ قرآن در حرم امام علی (ع) معمولاً به صورت منظم و با برنامهریزی دقیق برگزار میشود. این جلسات معمولاً در زمانهای مشخصی برگزار میشوند که به شرکتکنندگان اطلاعرسانی میشود. این زمانها به گونهای تنظیم میشوند که برای اکثر افراد مناسب باشد.
همچنین این جلسات معمولاً از طریق پلتفرمهای آنلاین برگزار میشوند که امکان تعامل و ارتباط مستقیم با استاد را فراهم میکند. در این جلسات قرآنی، اساتید به صورت تعاملی با شرکتکنندگان کار میکنند و به سوالات و مشکلات آنها پاسخ میدهند. این نوع تدریس به یادگیری بهتر کمک میکند.
در هر جلسه، آیات جدیدی معرفی میشود و شرکتکنندگان میتوانند آنها را تکرار کنند و تمرین کنند تا به حفظ آنها بپردازند.
در عین حال، اساتید معمولاً در طول دوره به شرکتکنندگان پشتیبانی و مشاوره میدهند تا در مسیر حفظ قرآن موفقتر باشند. جلسات هم به گونهای طراحی شدهاند که فضایی دوستانه و حمایتی ایجاد کنند، تا شرکتکنندگان احساس راحتی کنند و بتوانند به راحتی سؤالات خود را مطرح کنند.
انتهای پیام/