آزمون مهم مجلس؛ نه به مردودین وزارت بهداشت

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اتحادیه تحکیم وحدت در نامه‌ای خطاب به نمایندگان مجلس درباره وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نوشت: این بزنگاه مهم در حافظه تاریخی فعالین دانشجویی ثبت خواهد شد. امید است مجلس فضا را برای ایجاد نوعی از وفاق ملی در فضای دانشگاه که مورد تاکید ریاست محترم‌ جمهور

کد خبر : 57919
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۳
آزمون مهم مجلس؛ نه به مردودین وزارت بهداشت


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اتحادیه تحکیم وحدت در نامه‌ای خطاب به نمایندگان مجلس درباره وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نوشت: این بزنگاه مهم در حافظه تاریخی فعالین دانشجویی ثبت خواهد شد. امید است مجلس فضا را برای ایجاد نوعی از وفاق ملی در فضای دانشگاه که مورد تاکید ریاست محترم‌ جمهور نیز هست فراهم آورد.

 

متن کامل این نامه به شرح زیر است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

تهمت زدن به یک شخص گناه است، تهمت زدن به یک نظام اسلامی (تهمت تقلب در انتخابات ۸۸)، به یک مجموعه، گناه بسیار بزرگتری است.

رهبری معظم انقلاب ۱۳۸۸/۰۶/۲۹

نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی

نیک مستحضرید هم اکنون مجلس شورای اسلامی درآزمونی خطیر جهت حفظ منافع ملت ایران و حراست از خطوط قرمز نظام اسلامی قرار گرفته است. بنظر میرسد برخی از کاندیدا‌های معرفی شده جهت تصدی جایگاه وزارت توسط رییس محترم جمهوری شایستگی لازم جهت کسب این جایگاه مهم را ندارند. در راس افرادی که به عنوان هییت وزیران به مجلس معرفی شده اند متاسفانه جناب آقای محمدرضا ظفرقندی به عنوان وزیر پیشنهادی بهداشت معرفی گردیده است که فعالین دانشجویی نسبت به اعتماد خانه ملت به ایشان تذکر و هشدار میدهد:

دلیل اول

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی از مهم‌ترین وزارت خانه هاییست که از جان مردم محافظت به عمل می‌آورد. همچنین این وزارت خانه به عنوان دستگاه بالادستی آموزش علوم پزشکی و بهداشتی میباشد و ده‌ها دانشگاه علوم پزشکی زیر نظر این وزارت خانه است. طبیعت چنین وزارت خانه مهمی حکم میکند که سکاندار آن فردی باشد که از گرایشات جناحی و جنجالی به دور بماند. متاسفانه کارنامه آقای ظفرقندی نه تنها از مواصع جناحی و باندی خالی نیست بلکه بعضا در مواضع خود از گرایشات جناحی نیز عبور کرده و مواضع شبه براندازانه اتخاذ نموده اند. سو استفاده از نام مقدس انجمن اسلامی در اوج اغتشاشات ۱۴۰۱ و تعبیر اغتشاشات زن، زندگی، آزادی به جنبشی پاک نشان از مواضع شبه براندازانه ایشان دارد.

دلیل دوم

فتنه ۸۸ بعنوان خط قرمز اصلی نظام اسلامی است. اگر چنانچه آن روز‌ها نظام و رهبری معظم انقلاب بر رای مردم تاکید نمیکردند امروز شاهد خروج نام جناب آقای دکتر پزشکیان از صندوق رای مردم نبودیم و مشخص نبود که پس از هر انتخابات جریانات غوغاسالار آیا نتایج انتخابات را خواهند پذیرفت یا خیر. متاسفانه جناب آقای ظفرقندی پس از گذشت ۱۵ سال از آن فتنه و آشکار شدن دروغ واضح تقلب به نظام اسلامی همچنان سعی در حمایت از سران فتنه و ایجاد شبهه در نتایج آن انتخابات دارند. سوال اینجاست که آیا چنین فردی که هرگاه خروجی صندوق رای مطلوب نظرش نباشد نظام را متهم به مهندسی میکند بایستی در جایگاه وزارت نظام جمهوری اسلامی بنشیند و اگر در این جایگاه قرار بگیرد آیا با صدایی رساتر به اتهام افکنی علیه نظام دامن نخواهد زد؟

در پایان اعلام میداریم که رای و نظر نمایندگان محترم مجلس دوازدهم که همانا با شعار انقلابی گری از مردم رای گرفته مورد رصد جریان دانشجویی قرار خواهد گرفت و این بزنگاه مهم در حافظه تاریخی فعالین دانشجویی ثبت خواهد شد. امید است مجلس محترم با عدم رای اعتماد به نامزد مذکور فضا را برای ایجاد نوعی از وفاق ملی در فضای دانشگاه که مورد تاکید ریاست محترم‌جمهور نیز هست فراهم آورند. لازم به ذکر است که پیش بینی میشود چنانچه فرد مذکور از مجلس محترم رای اعتماد بگیرد با اتخاذ مواضع ناسنجیده‌ای که علیه ارکان نظام اسلامی داشته است حتما فضای دانشگاه‌ها به سمت التهاب سیاسی پیش خواهد رفت و در آن آوردگاه حساس تشکل‌های انقلابی دانشجویی از رسالت انقلابی خویش در مخالفت با ایشان کوتاهی نخواهند نمود.



منبع

برچسب ها :

ناموجود