آزمایش روزانه آب مصرفی برای حفظ سلامت زائران امام علی (ع)
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم، آزمایشگاه واحد تولید آب وابسته به بخش صنایع فلزی حرم مطهر علوی به منظور تأمین سلامت زائران و اهالی شهر نجف اشرف، همچنان به انجام معاینات دقیق بر روی آب شرب و آب آشامیدنی مصرفی ادامه میدهد. ایمن وضاح نوری، مسئول آزمایشگاه واحد تولید آب، در این باره گفت:
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم، آزمایشگاه واحد تولید آب وابسته به بخش صنایع فلزی حرم مطهر علوی به منظور تأمین سلامت زائران و اهالی شهر نجف اشرف، همچنان به انجام معاینات دقیق بر روی آب شرب و آب آشامیدنی مصرفی ادامه میدهد.
ایمن وضاح نوری، مسئول آزمایشگاه واحد تولید آب، در این باره گفت: آزمایشگاه حرم امام علی (ع) بر روی آب آشامیدنی که در مخازن عظیمی به ظرفیت بیش از پنج میلیون متر مکعب آب خام ذخیره میشود، آزمایشهای دورهای دقیقی انجام میدهد تا از سلامت آب شرب اطمینان حاصل کند.
او تصریح کرد: همچنین آزمایشهای اضافی بر روی آب تصفیه شده که روزانه بیش از دو میلیون لیتر از آن در بخشهای مختلف حرم و اطراف آن توزیع میشود، انجام میشود.
مسئول آزمایشگاه واحد تولید آب ادامه داد: آزمایشگاه بر روی نسبتهای مواد معدنی موجود در آب تمرکز دارد تا از عدم وجود مواد مضر برای سلامت انسان اطمینان پیدا کند. در این راستا بیش از 20 نوع آزمایش مختلف از جمله اندازهگیری میزان آهن، سدیم، ازن، اکسیژن، کلر، کلسیم و نمکها انجام میشود.
او درباره اهداف این تحقیقات اظهار داشت: هدف از این آزمایشها حفظ سلامت آب شرب و اطمینان از این است که میزان مواد معدنی در آب از حد مجاز فراتر نرود و منجر به مسمومیت یا مشکلات بهداشتی نشود.
وضاح نوری به استفاده از تکنولوژیهای پیشرفته و استانداردهای بینالمللی اشاره کرد و گفت: آزمایشگاه ما با تجهیزات پیشرفتهای از جمله دستگاه “پرافوتومتر” نادر تجهیز شده است که قادر به انجام 40 نوع آزمایش با دقت بسیار بالا است. همچنین دستگاههای دیگری که استانداردهای بینالمللی را رعایت میکنند در این آزمایشگاه استفاده میشود.
او ادامه داد: تمامی مراحل آزمایش و تصفیه آب مطابق با معیارهای جهانی انجام میشود تا بالاترین کیفیت و ایمنی آب برای زائرین تضمین شود.
مسئول آزمایشگاه به برنامه اضطراری در صورت شناسایی آلودگی اشاره کرد و اظهار داشت: اگرچه تاکنون هیچ موردی از آلودگی ثبت نشده است، اما آزمایشگاه یک برنامه اضطراری برای مقابله با چنین شرایطی دارد. این برنامه شامل توقف پمپاژ آب و انجام آزمایشهای دقیق به منظور شناسایی منبع مشکل و رفع فوری آن قبل از از سرگیری پمپاژ آب است تا از سلامت آب اطمینان حاصل شود.
به گفته این مقام مسئول، آزمایشگاه بهطور مستمر نمونههایی از آب خام در ساعات مختلف روز و همچنین 4 تا 5 نمونه از آب تصفیهشده در طول روز میگیرد تا سلامت آبی که زائرین امام علی (ع) استفاده میکنند، بهطور مداوم تأمین شود.
انتهای پیام/