آئین نامه‌های برنامه هفتم در وزارت علوم تدوین شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از تدوین آئین نامه‌ها و برنامه‌های اجرایی مواد مربوط به این وزارتخانه در برنامه هفتم خبر داد. به گزارش خبرنگار اقتصاد کلان خبرگزاری صدا و سیما، تیرماه امسال بعد از دو سال وقفه، برنامه هفتم را سرپرست ریاست جمهوری، آقای مخبر ابلاغ کرد. برنامه‌ای ۵ ساله که موتور حرکت شرایط

کد خبر : 150228
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۶
آئین نامه‌های برنامه هفتم در وزارت علوم تدوین شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از تدوین آئین نامه‌ها و برنامه‌های اجرایی مواد مربوط به این وزارتخانه در برنامه هفتم خبر داد.

به گزارش خبرنگار اقتصاد کلان خبرگزاری صدا و سیما، تیرماه امسال بعد از دو سال وقفه، برنامه هفتم را سرپرست ریاست جمهوری، آقای مخبر ابلاغ کرد. برنامه‌ای ۵ ساله که موتور حرکت شرایط و وضعیت کشور را در پنج سال آینده مشخص کرده است.

قانونی که با انتخاب رئیس جمهور نُهم و استقرار دولت چهاردهم هم به عنوان برنامه اصلی این دولت معرفی شده است. آقای عارف معاون اول رئیس جمهور بعد از تشکیل دولت در نشست با کارآفرینان برتر تاکید می‌کند که دولت درتلاش برای تنظیم آئین نامه‌های برنامه هفتم است و باید ابتدا آئین نامه‌هایی که مهلت آن‌ها سه ماهه در قانون برنامه آمده اولویت قرار بگیرند.

او در شهریور ماه امسال به دستگاه‌ها تاکید می‌کند که تا دوماه آینده (آبان ماه) باید تعیین تکلیف و تهیه شود تا هیئت دولت به آن‌ها رسیدگی کند.رسانه‌ها در جریان این صحبت معاون اول رئیس جمهور پیگیر آئین نامه‌های حوزه‌های تخصصی شده و دائما آن را از وزرا پیگیری می‌کنند.

شورای عالی برنامه هفتم پیگیر تهیه آئین نامه‌های برنامه هفتم

همین هفته نیز در جریان نشست هیئت دولت آقا حمید پور محمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور هم از تشکیل منظم شورای عالی برنامه هفتم خبر داده و می‌گوید: شورای عالی راهبری برنامه هفتم هر هفته به ریاست آقای عارف معاون اول رئیس جمهور برگزار می‌شود. در این شورا موضوعاتی که قانون برنامه به دولت تکلیف کرده در دستور کار قرار می‌گیرد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور بیان کرد: خوشبختانه آئین نامه‌های قانون برنامه هفتم با فاصله زمانی ۳ ماهه در دولت تصویب شده و آئین نامه‌هایی که مهلت زمانی ۶ ماهه هم دارند نیز در دستور کار هیئت دولت برای تصویب و ابلاغ قرار گرفته است.

او افزود: هم اکنون ۲۶ موضوع از تکالیف برنامه هفتم که در اولویت دولت است در شورای راهبری برنامه هفتم قرار گرفته است. از جمله موضوعات ناترازی ها، طرح‌های پیشران، مباحث ثبات اقتصادی، تولید و در آن بهره وری است. این بسته آماده شده تا در دستور کار قرار خواهد گرفت.

در پیگیری هایمان به سراغ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری رفتیم. آقای حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری می‌گوید: ائین نامه‌های برنامه هفتم در بخش وزارت علوم، تدوین شده است و ما در حال تهیه برنامه‌های اجرایی آن هستیم. جلسات به طور منظم برگزار شده و بنده به طور ویژه در تمام جلسات آن هستم.

وی افزود: برای پایش و رصد این برنامه ها، یک نماینده از آموزش عالی مامور شده است تا اجرای برنامه را رصد کند، چون معتقدیم اگر بخواهیم آموزش عالی را پیش ببریم باید با توجه کافی به برنامه‌های مصوب این حرکت صورت بگیرد.

آن طور که در برنامه هفتم مشخص شده است، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در فصل بیستم دارای سه ماده ۹۴ – ۹۵ و ۹۶ است.



منبع

برچسب ها :

ناموجود